loading

Servisne storitve – kakovostna storitev in strokoven nasvet na enem mestu

Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Poleg osnovnih storitev servisiranja vašega vozila vam nudimo tudi nekatere dopolnilne storitve:

  • vulkanizerske storitve

  • preventivni pregledi in priprava vozila na tehnični pregled

  • polnjenje klim in dezinfekcija klimatskega sistema

  • montaža vlečnih kljuk

  • montaža parkirnih senzorjev

  • montaža dodatne opreme in naprav povezanih z avtoelektriko (avtoradiji, brezžične povezave)

  • pranje vozila

Zavedamo se, da je kljub naši vrhunski opremi, stalnim prizadevanjem in izobraževanju servisnega osebja kljub temu težko delati brez napak, zato vas prosimo, da nam pišete in nas stalno opozarjate na možnosti izboljšav in morebitne pomanjkljivosti. Hvaležni vam bomo hkrati pa vam obljubljamo, da se bomo potrudili, da boste od nas odhajali zadovoljni in se boste z veseljem spet vračali.


 

Kleparsko – ličarska popravila

V primeru, da potrebujete kleparske ali/in ličarske storitve, v skladu z našo usmeritvijo »celovita skrb za naše stranke« poskrbimo za popravilo vašega vozila v celoti. To pomeni, da poskrbimo za popravilo vašega vozila v skladu z normami proizvajalca in vam medtem v skladu z našimi možnostmi nudimo nadomestno vozilo in sodelujemo z zavarovalnico pri urejanju formalnosti. Pri popravilu vam za vgrajene originalne nadomestne dele nudimo tudi garancijo.


 

Nadomestno vozilo – ostanite mobilni!

Medtem, ko opravljamo servisna ali kleparsko – ličarska popravila na vašem vozilu, vam nudimo nadomestno vozilo. Ker je število nadomestnih vozil omejeno vam svetujemo, da ob naročilu na servis pri naših servisnih svetovalcih rezervirate nadomestno vozilo. Če bo le to na razpolago, vam bomo z veseljem ustregli.


 

Elektronska prijava na servis – prijavite se brez čakanja in ko imate čas

Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek, vam omogočamo tudi prijavo na servisni pregled preko internetne aplikacije. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena - preprosto vpišite zahtevane podatke in počakajte, da se vam javi naš servisni svetovalec. Po elektronski pošti vam bo potrdil izbrani termin (oz. vam predlagal drugega, če bo izbrani termin že zaseden).


 

On-line prijavnica

Varna vožnja je pogojena z dobro vzdrževanim vozilom, saj strokovno in redno opravljeni servisni pregledi prispevajo k ohranjanju kakovosti, varnosti, varčnosti in brezhibnosti delovanja vozila. V AC Celeia nam ni vseeno za vašo varnost, zato bomo vaše vozilo z veseljem sprejeli na servisni pregled ali popravilo v sodobno opremljeni delavnici, kjer bodo zanj poskrbeli strokovno usposobljeni zaposleni. S strokovnostjo in odlično storitvijo želimo doseči čim večje zadovoljstvo strank, zato vam naši strokovnjaki vozilo pregledajo, popravijo in tudi svetujejo, kako vozilo najbolje vzdrževati.e-prijava na servis

Na vrh