loading

Prodaja delov

Pomemben del naše ponudbe je tudi trgovina z originalnimi nadomestnimi deli in dodatno opremo. Na področju dodatne opreme Opel vam lahko ponudimo vso opremo, ki se bo popolnoma prilagajala vašemu vozilu in pripomogla k udobnejši in varnejši vožnji.

 

Garancija – glavna prednost!

Zagotavljamo vam garancijo za originalne dele in opremo, brez omejitve števila prevoženih kilometrov ali zaračunavanja stroškov za delo, pod pogojem, da sta bila vgradnja oz. popravilo opravljeni pri nas in da je bila uporaba v skladu z navodili za uporabo.


Nadomestni deli – za vas in vaše vozilo gre!

Originalni nadomestni deli povečujejo varnost vozila in življenjsko dobo vašega vozila. To je povezano tudi s stalnimi izboljšavami proizvodov in nadomestnih delov, za katere skrbijo proizvajalci le teh in katere vam nudimo. Pri nas lahko izbirate med široko paleto originalnih nadomestnih delov na zalogi, v primeru, da želenega artikla nimamo v našem skladišču, pa ga lahko naročimo pri proizvajalcu. Na vašo željo vam nadomestni del tudi hitro in strokovno vgradimo na našem servisu ali pa vam ga dostavimo.


Dodatna oprema – dodatni užitek pri vožnji!

Svetovali vam bomo pri nakupu dodatne opreme, da boste uživali v vožnji in da bo vaše vozilo še bolj ustrezalo vašim željam in potrebam. Dodatno opremo vam tudi hitro in strokovno vgradimo ter predstavimo uporabo le-te.

 

 VELEPRODAJA DELOV

Posebno pozornost namenjamo tudi veleprodaji originalnih nadomestnih delov Opel. Velika zaloga artiklov in dostava le-teh, sta le dve od mnogih prednosti, ki jih imajo naši poslovni partnerji. Če želite postati naš poslovni partner nas pokličite na telefon 03 425 46 22 ali nam pišite na deli@ac-celeia.si.

Na vrh