loading

Predstavitev

 

Podjetje AVTO CENTER CELEIA d.o.o. s sedežem na Mariborski 107 v Celju, je bilo ustanovljeno leta 1995. Dejavnost podjetja je zastopstvo in prodaja novih vozil, dodatne opreme in rezervnih delov za znamko OPEL. Skupaj z našo poslovno enoto Avtohišo JAKOPEC, ki se nahaja na Kosovelovi ulici 16 v Velenju, je območje delovanja celotni del Šaleške in Savinjske doline, Koroške in širše Celjske regije.

 

Podjetje AC Celeia d.o.o. je pričelo poslovati decembra 1998 v novem najmodernejšem prodajno servisnem centru na Mariborski 107 v Celju, s prodajo novih in rabljenih avtomobilov, pooblaščenim servisom in kleparsko delavnico ter prodajo originalnih rezervnih delov. Objekt je sestavljen iz treh enot tlorisnih dimenzij 40 x 36 m in je zaokrožen z funkcionalnim zemljiščem v skupni površini 5000 m2. Povezava navedene lokacije je zelo dobra, saj leži neposredno ob regionalni cesti Vojnik- Celje - Laško, tako da se neposredno navezuje na avtocesto Celje - Maribor.

 

Skupno število zaposlenih v AC Celeia d.o.o. trenutno šteje 25 ljudi. V sklopu podjetja AC Celeia d.o.o. deluje tudi ročna avtopralnica, prav tako pa je v avtotrgovini na voljo velika izbira pnevmatik in platišč vseh znamk in dimenzij. Na isti lokaciji deluje tudi prodaja rabljenih vozil. Prav tako izvajamo tudi cenitve rabljenih avtomobilov, ki so pri nas brezplačne in brez obveznosti.

 

Kupcu omogočimo nakup pod ugodnimi plačilnimi pogoji in poslujemo po načelu "zadovoljen kupec - naš uspeh". Prizadevamo si, da bi vam bila nakup in vožnja z našimi vozili v veselje in zadovoljstvo.

 

Avto center Celeia - najboljši Opel partnerAvto center Celeia - najboljši Opel serviser
Leto 2016Leto 2015

 

Na vrh